Locations

All inclusive-kontor med precis allt. Som du behöver.

C/O startade 2018 för att vi såg en lucka i utbuden av coworking-kontor. Något för dig som vill kunna arbeta i en schysst miljö, utan att betala extra för det som inte behövs.

Vi tror att nyckeln till en bra arbetsplats är att erbjuda en blandning av snygga kontor, bra sociala ytor, fräscha mötesrum och ett kök med bra kaffe. Det är allt som krävs för att skapa en bra arbetsmiljö där du kan arbeta effektivt – eller träffa andra för att byta idéer, knyta kontakter eller bara ta en fika.

På några av våra ställen erbjuder vi gym, omklädningsrum, bemannad reception, cykelrum och parkeringsmöjligheter. Och det är så långt vi går. Vi tycker nämligen att det är smartare att hålla vårt erbjudande enkelt, och låta våra kunder själva välja om de vill gå på (och betala för) yogakurser eller föreläsningar.

Eftersom vi tycker det är roligt när går bra för våra kunder har vi flexibla kontrakt så att det är enkelt att växa i våra lokaler – och skulle du stå inför tuffa tider är det givetvis också enkelt attskala ner.

Vi hoppas att du känner dig både peppad och välkommen att testa ditt nästa, smartare kontor!

Har du några frågor? Se om de tillhör våra vanligaste, eller kontakta oss på +46702 833 892 alternativt co@profi.se

Hållbarhet

Vi på C/O bryr oss både om din trygghet och om vår framtid och nästa generations möjligheter att leva och verka. Därför vill vi leverera lokaler som gör att du kan arbeta hos osspå ett hållbart sätt.

Vårt hållbarhetsarbete inbegriper:

100% förnyelsebar energi avseende värme,
kyla och el.
Kravmärkt kaffe och andra
förbrukningsprodukter.
Lokaler byggda och anpassade
enligt riktlinjer för Sunda hus.
Klimatsmart belysning.
Laddplatser i området.
Sortering av avfallsfraktioner.
Kravmärkta möbler i anläggningen.
Hjärtstartare.
Trygg cykelparkering.
Krav på leverantörer vad gäller miljö,
arbetsmiljö och sociala villkor.
Träningsmöjligheter i området.
Rondering/Väktare.
Godkända och säkra lås- och passersystem.

Mvh, Profi Fastigheter

C/O drivs av Profi Fastigheter som arbetat med aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter sedan 2004.

Profi Fastigheter har fokus på Storstockholm och omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Verksamheten drivs i egen regi och organisationen består av ungefär 35 medarbetare. Vi har som mål att vara framstående inom hållbar förvaltning och utveckling avfastigheter, så att vi alltid ger ett mervärde till våra kunder, hyresgäster och samhället i stort. Med C/O bygger vi smartare kontorslokaler för moderna företag.

Presskit

Här kan du enkelt ladda ner vårt press-kit och få tillgång till rätt typsnitt, logotyp, bilder och pressmeddelande där vi berättar mer om C/O.
Logotyp
Typsnitt
Bilder
Pressmeddelande

Support

När något gått fel är det viktigt att snabbt få rätt hjälp! Gör en felanmälan eller ring oss direkt på 08-59009600 så hjälper vi dig.
Felanmälan
Här till höger lämnar du dina kontaktuppgifter och beskriver ditt ärende.
C/O anläggning
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter i enlighet med GDPR
Skicka